Tuesday, November 20, 2007

vassu on...

Lugesin just oma kunagi kirjutatud blogi, mis ma Rakveres elades kirjutasin...selline monus ookapilugemine....ja oi mis teksti ma suutsin siis valja voluda.. :S myyd olen nagu lammas.
Kaisin jalle Skopjes... seekord sai seal veidike tootatud ja haritud ennast... Suur kunstinaituse avamine oli mingis megasuures galeriis kuhu ara vois eksida... teemaks oli "Erotika" ega me keegi ennem ei teadnudki mida me vaatama laheme...Inese (Latist) vedas koiki meid sinna :)
Klaas veini ja klassikaline muusika... nagu paris kohe :D
Veel oli Makedoonia- Horvaatia jalgpall, mida koik vaatama laksime koos teiste vabatahtlikega.
Natuke kakeldi ja marulipolitsei jooksis staadionil ning ymber staadioni ringi. Tegu oli yhe tahtsaima manguga molema riigi kaoks. Mitte kyll jalgpalli mottes, aga rohkem, et nii kui poliitilises mottes. Elamus oli vagev. Makedoonia voitis muidugi 2:0... Molemad riigid on ka yhes kvalifikatsioonigrupis koos Eestiga... Horvaatia oli juba enne mangu kvalifikeerunud ja koik raakisid, et ega koige parem tulemus mis tulla saab on 3:0 Horvaatiale.
Muidugi minu jaoks oli see esimene kord minna jalkat vaatama staadionile. juhuu... :) Tegime lipukesed endale poskede peale :)

Tana olid millegi parast Itaalia sojavae autod ja sodurid Strugas. Ehk tulid nad vaid meie linna ilu vaatama , mitte inimesi linnast ara ajama :S

kalli -kalli... muud poldki :P

No comments: