Friday, November 2, 2007

Shutka
Shutka
Onnelikud Shutka lapsed

Onnelik Shutka laps :)

Viibisin viimased paevad Skopjes klubitades ja tootades. Laupaeval kaisime jarjekordselt Shutka linnaosas, kus elavad Roma inimesed...pohimotteliselt on nad inimesed kellel puudub pass ja igasugune muu dokumentatsioon. Elavad nad oma majakestes, elatuvad turul myydud kauba eest saadud rahast. Elavad paev korraga, motlemata, mis homme tuleb. Vaesed kuid aaretult lahked, sobralikud ja eluroomsad inimesed.
Grupi inimestega viibisine Shutkas terve paeva ning opetasime neile kuidas meisterdada erinevaid zhongloorimiseks vajaminevaid asju ja parast suuremad ja targenad poisid opetasid kuidas trikitada. Motlesime koos yhe Lati tydrukuga,et tegelikult on need vaikesed murjamid aaretult targad. Peale oma emakeele, millest ma aru ei saa, raagivad nad veel makedoonia-, inglise-, saksa-, rumeenia keelt. Mitte muidugi 100% ... ja nad on nii armsad, meenutavad valimuselt ja kaitumiselt Nukitsameest.
Kaisime siis ka ara makedoonia parimas klubis "Coloseum", ja pean tunnistama, et Eesti klubidel on veel kovasti areneda. Pilet oli muidugi kallis... 45 eeku, tavaliselt on 75 eeku ja vaike olle klubis 25 eeku... :) Aga tegelikult on ka kallis koht kui vorrelda teiste ooklubide voi baaridega :S

Olge monusad, kalli-kalli

1 comment:

Anonymous said...

Hello
http://www.manga-reader.com/ - clonazepam drug

Clonazepam is available as an oral disintegrating tablet which makes it easy to use.
[url=http://www.manga-reader.com/]clonazepam online[/url]

Perinatal conditions were reported in children born from a mother taking Clonazepam during the last quarter of pregnancy.
klonopin anxiety
IV should be administered and adequate airway ,maintained.